Yeni Yıl Yeni Umutlar....

Merhaba; 

Yeni yıl yeni umutlar belkide küçücük dünyamızda yeni hayeller kurmamıza sebep oluyor.Hepimizin içinde bir sevinç ve mutluluk, caddeler ışıl ışıl gördükçe insan küçücük bir çocuk gibi tebessüm ediyor. İrili ufaklı beklentileri,gerçekleşmesini istediğimiz arzuları var.

İşte 2014 yeni yıla girmeye  yavaş yavaş yaklaşıyoruz, biz 3,5 kişilik çekirge aile eşim,boncuk gözlüm yani oğlum ve ben  tabii  birde karnımdaki bebişle çam ağacımızı kurduk. 



 Yeni yıl sadece çam ağacı ve hediyelerden oluşmuyor bunun  yanında masa süslemeleri, yemekler,salatalar, mezeler hazırlamakta biz annelere düşüyor.Ben değişik peçete katlamaları seviyorum masada yada ufak masraf gerektirmeyen bir yaldızlı örtü bile değişik hava katabiliyor masanıza,yahut 2 mum geçen sene çok detaylı olmasa da hazırlarken keyif aldığımız ve yeni yıla bin bir umutla girdiğimiz masamızda mutluyduk. İşte size mütevazi masamız :) küçücük detaylar sizi mutlu edebilir.



Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye düşünürü . Bunun için çam ağaçlı pasta yapabilirsiniz,ama nasıl yapabilirim diye düşünmeyin size ufak bir örnek,: yapımı çok kolay. Süslemesi arzunuza göre değişebilir. Afiyet Olsun şimdiden.

Kaynak: LİLİbebek

Sevdiklerinizin hazırlamış olduğunuz masanızın etrafın da toplanıp gece 24:00 vurduğunda hepinizin aynı umutla yeni yıla gireceği bir yıl dilerim. Mutluluk peşinizi bırakmasın.

Sevgiyle Kalın
Delidoluanne



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Deli Dolu Anne © 2014 | Web Tasarım: FireFrog Creative